flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням особи Р. у вчиненні закінченого замаху на вбивство двох осіб

28 лютого 2019, 16:53

28 лютого 2019 р. колегія суддів Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя у судовому засіданні продовжила розгляд кримінального провадження відносно Р., обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15, пункту 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України («закінчений замах на умисне вбивство двох осіб»), що останнім часом набуло суспільного резонансу та неодноразово висвітлювалось місцевими ЗМІ та на сайті суду.

У судовому засіданні також були присутні представники місцевих ЗМІ.

В ході судового розгляду було досліджено речові докази у повному обсязі. Також потерпілі заявили клопотання про заміну запобіжного заходу обвинуваченому з цілодобового домашнього арешту на тримання під вартою. Ухвалою колегії суддів Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя дане клопотання потерпілих залишено без задоволення.

У наступному судовому засіданні планується викликати та допитати свідків сторони обвинувачення, які раніше не з’являлись у судове засідання. З метою виклику свідків оголошено перерву до 12 березня 2019 р.