flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомляє Максимову Ірину Володимирівну про постановлення ухвали, якою задоволено заяву Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» - Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк»

13 квітня 2023, 10:54

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя, на виконання вимог ч. 2 ст. 12-1 Закон України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», повідомляє Максимову Ірину Володимирівну про постановлення ухвали, якою задоволено заяву Акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» - Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк», зацікавлені особи: Максимова Ірина Володимирівна, Центральний відділ державної виконавчої служби у місті Маріуполі Маріупольського району Донецької області Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції, про видачу дубліката виконавчого листа у справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Державний Ощадний банк України» в особі філії – Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк» до Максимової Ірини Володимирівни про стягнення заборгованості.
Відповідно до абз. 2 ч. 2 ст. 12-1 Закон України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» з моменту розміщення такої інформації вважається, що особа отримала судове рішення.