flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд під надійною охороною

05 листопада 2020, 10:27

           З 05 листопада 2020 року приміщення Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя взято під постійну охорону співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області.

           Служба судової охорони - це державний орган, який через свої підрозділи підтримує громадський порядок у суді; запобігає проявам неповаги до суду та припиняє такі прояви; охороняє приміщення й інше майно судів, органи судової влади; забезпечує державний захист суддів, працівників апаратів судів та їхніх родин, а також гарантує безпеку учасників судового процесу (ст. 160 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»).

В своїй роботі співробітники Служби підтримуватимуть внутрішній порядок у суді, забезпечуватимуть пропуск осіб та вживатимуть заходів щодо запобігання вчиненню правопорушень відвідувачами суду.

Для виконання завдань співробітників підрозділу Служби забезпечено спеціальними засобами захисту та необхідним спорядженням.

Під час заходу були присутні: керівний склад територіального управління Служби судової охорони в Запорізькій області, керівництво Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя та керівництво територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області, які обговорили питання взаємодії із забезпечення громадського порядку, безпеки суддів та учасників судового процесу.

Через карантинні обмеження захід пройшов без зайвих урочистостей.

Відтепер пропуск осіб до приміщень Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя  буде здійснюватися під пильним контролем охорони, як для безпеки громадян та і для працівників суду, що посилить дотримання карантинних заходів, включаючи температурний скринінг громадян.

Колектив Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя вітає працівників Служби судової охорони з першим робочим днем та бажає міцного здоров’я, оптимізму, легкої служби та плідної співпраці.

 

Прес-служба

Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя