flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація щодо проведення судових засідань у режимі відеоконференцзв’язку

26 січня 2018, 12:00

З метою належної організації судових засідань у режимі відеоконференцзв’язку (далі – ВКЗ) за ухвалою іншого суду, Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя інформує громадськість про порядок організації та проведення таких засідань.

Наразі проведення судових засідань у режимі ВКЗ у суді відбувається у окремій кімнаті, робоче місце у якій обладнано спеціальним комп’ютерним моноблоком.

Проведення судового засідання в режимі ВКЗ здійснюється судом виключно за умови завчасного бронювання майданчику судом у онлайн сервісі «Бронювання систем відеоконференцзв’язку» та на підставі ухвали суду, яка надсилається негайно, що передбачено процесуальним законодавством України.

При бронюванні майданчику просимо врахувати режим роботи суду згідно Правил внутрішнього трудового розпорядку:

- з понеділка по четвер з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., перерва з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв.;

- у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв., перерва з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв.

Напередодні святкових та неробочих днів, що визначені ст. 73 КЗпП України тривалість роботи скорочується на одну годину.

Відеоконференції, призначені в неробочий час та на час обідньої перерви проводитися не будуть.

Одночасно просимо не бронювати засідання у режимі відеоконференції за 1 годину до обідньої перерви та закінчення робочого дня, за наявності великої кількості свідків.

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя в рамках виконання доручень щодо проведення судових засідань у режимі ВКЗ виконує тільки ті дії, які передбачені вимогами процесуального законодавства України.