flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд перейшов до допиту свідків у справі за обвинуваченням одного з сільських голів у вчиненні кримінальних правопорушень

23 лютого 2018, 15:45

22 лютого 2018 р. Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя допитав трьох свідків у справі за обвинуваченням одного з сільських голів області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2. ст. 191, ч. 1 ст. 296, ч. 1 ст. 366 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем», «Хуліганство», «Службове підроблення»).

Як вільні слухачі участь у судовому засіданні взяли мешканці села. З огляду на високий суспільний інтерес до цієї справи, суд дозволив громадянам, для яких не вистачило місць розсадки у залі, у порядку виключення слідкувати за судовим засіданням стоячи. Деякі з присутніх застосовували портативні засоби відеозйомки.

Нагадаємо, матеріали кримінального провадження за обвинуваченням особи Ф., сільського голови одного з сіл Запорізької області, надійшли до суду у квітні 2017 року. У зв’язку із закінченням повноважень у головуючого судді, справу було передано новому складу суду шляхом повторного автоматизованого розподілу справ у вересні 2017 року.

У судовому засіданні сторони не наполягали на новому проведенні процесуальних дій, які вже були здійснені до заміни судді, тому судовий розгляд було продовжено.

У наступному судовому засіданні суд продовжить допит свідків.