flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Встановлено факти існування підроблених процесуальних документів суду

07 вересня 2018, 13:45

До Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя надійшла інформація про існування підроблених процесуальних документів, які візуально неможливо відрізнити від рішень, які приймаються судом та копії яких видаються сторонам судового провадження.

Одною з таких підроблених документів є ухвала про накладання арешту на грошові кошти ТОВ «ІН-АГРО КОРП», нібито винесена слідчим суддею Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України («Фіктивне підприємництво», «Зловживання владою або службовим становищем»).

Після вивчення даної ухвали адміністрацією суду встановлено, що зазначені у документі дані — такі як дата, номер справи, номер провадження та унікальний штрих-код процесуального документу, — вигадані та фактично не існують.

З огляду на вищезазначене, Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя закликає учасників судових процесів та громадськість бути пильними при одержані рішень, ухвал, постанов суду.

Усі процесуальні документи, винесені суддями Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя, надсилаються до Єдиного державного реєстру судових рішень. Перевірити реальне існування будь-якого процесуального документу за номером справи можна скориставшись пошуковою формою за посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua.