flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено оцінювання результатів службової діяльності державних службовців апарату суду

07 листопада 2018, 14:36

         На виконання вимог ст. 44 Закону України «Про державну службу», Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 р. № 640, в період з 26 жовтня по 06 листопада 2018 р. в Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя проведено оцінювання результатів службової діяльності державних службовців апарату суду, які обіймають посади державної служби категорії «В».

         Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців апарату суду проводиться на основі розрахунку середнього бала за виконання кожного визначеного завдання і досягнення ключових показників, в наслідок якого виставляються оцінки негативна, позитивна або відмінна з їх обґрунтуванням.

         Під час оцінювання було визначено результати діяльності державних службовців апарату суду відповідно до визначених завдань, ключових показників результативності, ефективності та якості. Також з державними службовцями апарату суду проведено оціночну співбесіду, та наказом Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 6 листопада 2018. р. № 78 к-ОД затверджено результати оцінювання.

         За результатами проведеного оцінювання працівники апарату Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя отримали позитивні оцінки.