flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори суддів Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя

16 листопада 2018, 14:30

Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» 9 листопада 2018 р. проведено збори суддів Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя, під час яких судді обговорили та вирішили такі питання.

На виконання рішення Ради суддів України Ради суддів України № 73 від 1 листопада 2018 р. щодо скликання XVI позачергового З’їзду суддів України на зборах було обговорено питання про обрання кандидатів в делегати від Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя на Спільні збори місцевих загальних судів в області. За результатами таємного голосування делегатом на Спільні збори суддів місцевих загальних суддів в області обрано суддю Бойка О.Ю.

Також зборами суддів було обрано суддю Калюжну В.В. слідчим суддею терміном на три роки, а також суддю Проценко А.М. – слідчим суддею на термін перебування її у відрядженні в Орджонікідзевському районному судді м. Запоріжжя.

Крім того, суддями обговорено та підтримано проект рішення Ради суддів України щодо впровадження та функціонування підсистеми електронного суду (ЄСІТС), а також затверджено зміст листа до очільників судової влади України з позицією зборів суддів щодо виконання Рішення XV чергового з’їзду суддів України від 7 березня 2018 р. «Про стан здійснення правосуддя в умовах судової реформи у 2017 році» з метою забезпечення єдиного статусу суддів.