flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням особи С., який є лідером громадської організації

29 листопада 2018, 16:30

29 листопада 2018 р. в Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя відбулось підготовче судове засідання у кримінальному провадженні відносно громадянина С., обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 187, ч. 2 ст. 189, ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України Кримінального кодексу України («Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб», «Вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб, з погрозою заподіяння тяжких тілесних ушкоджень», «Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою, поєднане з погрозою застосування насильства»).

Раніше обставини даної справи висвітлювались місцевими ЗМІ.

Підготовче судове засідання відбулось за участі процесуального прокурора, обвинуваченого та його захисника. Потерпілий до суду не з’явився, подав заяву про проведення підготовчого судового засідання за його відсутності.

В ході підготовчого судового засідання були вирішені питання, пов’язані з підготовкою кримінального провадження до судового розгляду.

Судовий розгляд кримінального провадження призначено на 6 грудня 2018 р.