flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочався другий етап стажування кандидатів на посаду судді в Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя

14 лютого 2019, 15:30

Відповідно до Програми та навчального плану спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, затвердженого рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України від 13 липня 2018 р. № 172/зп-18, в рамках спеціальної підготовки в Оржонікідзевському районному суді м. Запоріжжя розпочалось стажування кандидатів на посаду судді у формі практичної підготовки, зокрема в місцевих судах як обов’язкову складову спеціальної підготовки.

Цього разу стажування передбачатиме ознайомлення кандидатів із особливостями здійснення судом судочинства у кримінальних провадженнях, а також розглядом матеріалів слідчими суддями.

Згідно з графіком спеціальної підготовки стажування кандидатів на посаду судді з кримінального судочинства буде проводитись з 14 лютого 2019 р. до 20 березня 2019 р.

Для проходження стажування Національною школою суддів направлено до суду наступних кандидатів на посаду судді: Буланову Юлію Миколаївну, Клюєву Юлію Андріївну, Лєскіну Ірину Євгеніївну, Жовніренка Ігоря Юрійовича, Лютую Ганну Юріївну, Моніна Івана Володимировича та Федько Олександру Анатоліївну.

Наставниками практичної підготовки кандидатів будуть заступник голови суду Макаров В.О., судді Геєць Ю.В. та Соболєва І.П.

Бажаємо кандидатам успіхів в оволодінні знаннями та практичними навичками у сфері кримінального судочинства, які стануть їм у нагоді під час складання кваліфікаційного іспиту та подальшій практичній діяльності.