flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Скаргу колишнього співробітника правоохоронних органів задоволено

22 лютого 2019, 10:55

12 лютого 2019 р. Орджонікідзевським районним судом м. Запоріжжя розглянуто скаргу громадянина Ш. на постанову слідчого про закриття кримінального провадження, обставини якої раніше висвітлювалися місцевими ЗМІ.

 Під час судового засідання скаржник наполягав на задоволенні скарги, зазначивши, що постанова про закриття кримінального провадження прийнята слідчим без повного з'ясування обставин, що мають значення для справи. 

Представник прокуратури Запорізької області в судове засідання не з’явився, однак надав матеріали кримінального провадження, що були витребувані ухвалою слідчого судді.

 Заслухавши пояснення скаржника, дослідивши матеріали кримінального провадження, слідчий суддя дійшов висновку про необхідність скасування постанови слідчого про закриття кримінального провадження із направленням кримінального провадження до СУ ГУНП в Запорізькій області для проведення досудового розслідування.

 З повним текстом ухвали слідчого судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 12 лютого 2019 р. можна ознайомитись в Єдиному реєстрі судових рішень за цим посиланням http://reyestr.court.gov.ua/Review/79848174