flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу до підозрюваного у вчиненні вбивства у Веселівському районі Запорізької області

06 березня 2019, 14:25

6 березня 2019 р. слідчий суддя Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно чоловіка, який підозрюється у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за вчинення умисного вбивства.

Під час розгляду клопотання прокурор повідомив, що правоохоронними органами зібрані докази причетності підозрюваного П. до вчинення 3 березня 2019 р. умисного вбивства свого односельчанина, знайденого з ознаками насильницької смерті та відсіченою головою. Прокурор просив обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваний не заперечував проти задоволення клопотання прокурора. Захисник підтримав позицію підозрюваного.

За наслідками судового засідання клопотання слідчого задоволено в повному обсязі, до підозрюваного ухвалою слідчого судді застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 2 травня 2019 р. включно без можливості внесення застави.