flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Радник Національної школи суддів України відвідав з робочим візитом Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

14 березня 2019, 16:18

14 березня 2019 р. до Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя з робочим візитом прибув заступник начальника відділу забезпечення діяльності ректорату – радник Національної школи суддів України, кандидат юридичних наук, суддя у відставці, Заслужений юрист України Поплавський Володимир Юрійович, який провів зустріч із в.о. голови Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя Макаровим В.О., суддею Соболєвою І.П., які також є суддями-коучами з практичної підготовки кандидатів на посади суддів, та з кандидатами на посади суддів, які проходять стажування в суді Булановою Ю. М., Клюєвою Ю.А., Лєскіною І.Є., Жовніренком І.Ю., Лютою Г.Ю., Моніним І.В. та Федько О.А.

Під час зустрічі було обговорено поточний процес виконання навчального плану кандидатів на посаду суддів. Так, станом на цей час кандидати продовжують ознайомлення з процедурою проведення судових засідань у кримінальному провадженні, поглиблюють навички у складанні тексту судового рішення, обговорюють із суддями-коучами проблемні питання застосування кримінального закону, виконують практичні завдання.

 Нагадаємо, що термін стажування кандидатів  триває з 14 лютого 2019 р. до 20 березня 2019 р.  згідно із визначеним графіком спеціальної підготовки стажування кандидатів на посаду судді з кримінального судочинства. Другий етап стажування кандидатів на посаду судді передбачає ознайомлення кандидатів із особливостями здійснення судом судочинства у кримінальних провадженнях, а також розглядом матеріалів слідчими суддями.