flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато дводенний семінар для голів судів Запоріжжя та області

24 травня 2019, 13:48

24–25 травня 2019 р. в Запоріжжі розпочався дводенний семінар для голів судів на тему: «Роль голови суду у забезпеченні дотримання вимог антикорупційного законодавства», який організовано за рахунок коштів Державного бюджету України та у співпраці з проектами міжнародної технічної допомоги, міжнародними організаціями та фондами, Дніпровським регіональним відділенням Національної школи судів України, за підтримки Канадсько-українського проекту підтримки судової реформи.

Участь у цьому важливому заході бере голова Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя Вікторія Калюжна.

Актуальність тематики семінару в умовах сьогодення обумовлена, перш за все, тим, що робота судді під час виконання адміністративних повноважень голови суду нерозривно пов’язана із застосуванням вимог антикорупційного законодавства. Зокрема, під час семінару будуть обговорені такі питання, як запобігання корупційним та пов’язаним із корупцією правопорушенням, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, правила етичної поведінки та вимоги Закону України «Про запобігання корупції», які безпосередньо застосовуються в діяльності суду.

Протягом двох днів учасники семінару будуть опановувати навички та вміння, ділитись досвідом, а також ефективно вирішувати проблемні питання, які виникають під час професійної діяльності у сфері застосування вимог антикорупційного законодавства.

Після завершення семінару його учасники отримають відповідні сертифікати.