flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Запоріжжі проведено Круглий стіл на тему «Роль Комунікаційних комітетів у забезпеченні довіри до системи правосуддя»

30 травня 2019, 16:44

30 травня 2019 р. у готелі «Хортиця Палас» відбувся Круглий стіл на тему: «Роль Комунікаційних комітетів у забезпеченні довіри до системи правосуддя» для голів судів м. Запоріжжя та області в рамках українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи.

Участь у заході також взяла голова Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя Вікторія Калюжна.

Метою Круглого столу є поширення досвіду роботи комунікаційних комітетів Одеської та Івано-Франківської областей в рамках реалізації комунікаційного компоненту Проекту щодо посилення судових комунікацій та покращення доступу громадян до правосуддя.

Так, в Одеській та Івано-Франківській областях були створені по 3 комунікаційні комітети, а саме: Комітет судової комунікації, Міжвідомчий комунікаційний комітет системи правосуддя, Комітет зв’язків судів зі ЗМІ і громадськістю. Представники цих комітетів виступили із докладом щодо своєї діяльності та надали відповіді на питання інших учасників Круглого столу.

Наприкінці заходу відбулася групова дискусія учасників щодо можливостей створення Регіональних комунікаційних комітетів в інших регіонах України.