flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя взяли участь у семінарі на тему: «Позасудові механізми вирішення спору: національна практика та міжнародний досвід»

07 червня 2019, 18:30

 07 червня 2019 р. в м. Одесі проведено одноденний семінар на тему: «Позасудові механізми вирішення спору: національна практика та міжнародний досвід», організований Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України згідно з календарним планом періодичного навчання суддів з метою підвищення рівня їхньої кваліфікації за рахунок коштів Державного бюджету України.

Участь у семінарі взяли судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя Бойко О.Ю. та Гашук К.В.

В ході семінару судді прослухали декілька інтерактивних міні-лекцій щодо альтернативних способів вирішення правових спорів та ознайомились зі світовими тенденціями вирішення конфліктів. Також на семінарі відбулась демонстрація процедури врегулювання спору за участю судді та адвокатів за реальним кейсом із судової практики, після якої було обговорено результати перегляду, отримано відповіді на питання.

Наприкінці семінару учасники провели загальну дискусію, в ході якої розглянули проблемні питання, що виникають під час професійної діяльності у даній сфері, та підбили підсумки семінару.

По завершенню семінару всі його учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.