flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя взяли участь у дводенному семінарі з суддівської етики

04 жовтня 2019, 11:58

3-4 жовтня 2019 р. у с. Мигове Вижицького району Чернівецької області проходить семінар для суддів місцевих та апеляційних судів на тему: «Принципи суддівської етики відповідно до міжнародних стандартів та національного законодавства», який організовано Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України за рахунок коштів Державного бюджету України відповідно до Календарного плану періодичного навчання суддів з метою підвищення рівня їхньої кваліфікації на 2019 рік.

Участь у цьому цікавому та актуальному заході беруть судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя Апаллонова Ю.В. та Гашук К.В.

Учасники семінару протягом двох днів вивчатимуть міжнародні та національні норми суддівської етики, критерії суддівської доброчесності, вплив антикорупційної політики на незалежність судової влади, порядок дотримання основоположних принципів судочинства, етичні стандарти під час спілкування учасників судового засідання, а також поділяться власним досвідом у цій сфері. Під час інтерактивних лекцій та дискусій учасники семінару опанують тонкощі якісної організації внутрішньої та зовнішньої комунікації суду, правила висвітлення судами діяльності суддів та судів у соціальних мережах, дізнаються про методи ефективного налагодження комунікації під час участі представників ЗМІ у цивільному та кримінальному процесах та розглянуть інші важливі деонтологічні теми.

 Після завершення семінару його учасники підведуть підсумки та отримають відповідні сертифікати Національної школи суддів України.