flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Запоріжжі проведено тренінг на тему: «Надання домедичної допомоги працівниками апаратів судів»

25 жовтня 2019, 15:27

 

25 жовтня 2019 р. у територіальному управлінні Державної судової адміністрації України відбувся тренінг на тему: «Надання домедичної допомоги працівниками апаратів судів». Тренінг проведено спільно з Дніпровським регіональним відділенням Національної школи суддів України відповідно до наказу Державної судової адміністрації України.

Участь у цьому заході взяли керівник апарату Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя Зернова Ю.С. та головний спеціаліст Перебийніс Ю.Г.

На изображении может находиться: 14 человек, люди сидят и в помещении

У ході тренінгу використовувалися інтерактивні лекції з використанням презентації Power Point. Також учасники відпрацювали практичні навички зупинки критичних кровотеч (робота з турнікетом), накладання шин при переламах кісток, проведення серцево-легеневої реанімації самостійно та в парі (з використанням манекену і плівки-клапану для штучної вентиляції легенів), а також вивчили алгоритм дій під час проведення заходів задля попередження виникнення ускладнень при правильному застосуванні реанімаційних методик надання домедичної допомоги.

По завершенні заходу усі учасники підбили підсумки зустрічі, пройшли анкетування та отримали відповідні сертифікати Національної школи суддів України.