flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Президент України призначив суддю Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя

15 січня 2020, 11:48

Відповідно до Указу Президента України «Про призначення суддів» № 7/2020 від 14 січня 2020 р. Шалагінову Анастасію Володимирівну призначено на посаду судді Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя.

Колектив Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя щиро вітає Анастасію Володимирівну із призначенням та бажає успіхів у професійній діяльності, натхнення, невичерпної енергії, міцного здоров’я та завжди гарного настрою!

Нехай притаманні судді завзятість та наполегливість, її досвід і мудрість, принциповість та відданість справі сприяють у вирішенні найскладніших питань та піднесенню авторитету Судової влади в цілому, а непроста відповідальна робота – приносить задоволення та завжди супроводжується успіхом!

Довідково. Указом Президента України № 391/2013 від 25 липня 2013 р. Шалагінову Анастасію Володимирівну призначено на посаду судді строком на п'ять років. Після закінчення п’ятирічного строку повноважень Анастасія Володимирівна пройшла процедуру кваліфікаційного оцінювання на відповідність судді займаній посаді, за наслідками якої отримала рекомендації Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Вищої ради правосуддя для призначення на посаду судді.