flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Запоріжжі відбудеться Круглий стіл на тему: «Вдосконалення Кримінального процесуального законодавства України»

27 січня 2020, 11:27

27 січня 2020 р. у Національному університеті «Запорізька Політехніка» буде проведено Круглий стіл на тему: «Вдосконалення Кримінального процесуального законодавства України» з метою напрацювання і обговорення пропозицій щодо внесення змін до Кримінального процесуального законодавства.

Даний захід організовано Головою підкомітету з питань кримінального процесуального законодавства та оперативно-розшукової діяльності Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності, народним депутатом України Юлією Яцик та Запорізьким відділенням Асоціації адвокатів України.

У круглому столі візьмуть участь народні депутати України, судді, адвокати, науковці, прокурори, представники поліції, Державного бюро розслідувань, Служби безпеки України та регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Суддями Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя підготовлені пропозиції щодо внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України, які на круглому столі презентує суддя Бойко Олександр Юрійович.