flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя студенти проходять виробничу практику

12 лютого 2020, 15:59

Наразі в Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя успішно проходять чотиритижневу виробничу практику у формі практичної підготовки студенти вищих навчальних закладів м. Запоріжжя, які опановують спеціальність – право.

 Така навчальна практика студентів періодично відбувається у стінах нашого суду та включає в себе ознайомлення студентів із особливостями здійснення різних видів судочинства, організаційною структурою місцевого суду, правовим регулюванням діловодства в місцевому суді, організаційним забезпеченням суду щодо розгляду справ, тощо.

 Під час практики студенти знайомляться з роботою секретаря судового засідання, опановують порядок оформлення судових справ, відвідують судові засідання у цивільних та кримінальних справах, практикуються у формуванні судових справ, знайомляться з внутрішнім розпорядком та іншими аспектами діяльності суду. По закінченню практики студентам видаються характеристики про підсумки проходження практики.

 Проходження практики у суді – це корисний досвід для подальшого навчання та вибору подальшого напрямку професійної діяльності у сфері права. Сподіваємось, що практичне навчання в нашому суді залишить у студентів виключно позитивні емоції та бажання у майбутньому долучитись до нашого дружнього колективу.

На изображении может находиться: 4 человека, люди сидят, текст и в помещении