flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори суддів Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя

21 лютого 2020, 14:36

 

Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів», сьогодні, 21 лютого 2020 р. проведено збори суддів Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя у приміщенні суду, під час яких судді обговорили та вирішили такі питання.

На виконання рішення Ради суддів України № 4 від 31 січня 2020 р. щодо внесення змін до Типового положення про збори суддів судів загальної юрисдикції, на зборах суддів було обговорено питання щодо внесення змін до Положення про збори суддів Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя, затвердженого рішенням зборів суддів Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 19.06.2015 року. За результатами обговоренння було прийнято рішення про внесення змін до Положення про збори суддів Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя.

Також зборами суддів було повторно переобрано суддю Геєць Ю.В. слідчим суддею Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя на строк три роки та обрано ювенальними суддями Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя суддів Геєць Ю.В., Крамаренко І.А., які в подальшому будуть здійснювати кримінальне провадження щодо неповнолітніх, починаючи з 10 березня 2020 року строком на три роки.