flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запровадженя обмежувальних профілактичних та протиепідемічних заходів

25 вересня 2020, 15:30

На підставі листа військової частини 3026 Національної гвардії України від 25.09.2020 року, Рішення Ради суддів України  від 17.03.2020 року №19, у зв’язку з зафіксованим випадком захворювання COVID-19 в військовій частині  Національної гвардії України (якій доручено здійснення доставки обвинувачених до суду), з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої короновірусом SARS-Co V-2, на період дії карантинних обмежень розпорядженням голови Орджонікідзевського районного суду м.Запоріжжя запроваджено обмежувальні профілактичні та протиепідемічні заходи. Відповідне оголошення розміщено на стендах в приміщенні суду та на офіційному веб-сайті суду. З огляду на викладене керівництво суду припиняє проведення особистого прийому громадян.

Звертаємося до громадян відвідувачів судової установи та працівників суду з проханням дотримуватися дистанції 1,5м., перебувати в приміщенні суду у респіраторі або захисній масці, у тому числі виготовленій самостійно.

Керівництво суду вживає всіх необхідних заходів направлених на проведення дезінфекції приміщень згідно з рекомендаціями МОЗ.