flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тактико-спеціальні навчання у Орджонікідзевському районному суді м. Запоріжжя

05 березня 2021, 11:11

05 березня 2021 року, в приміщенні Орджонікідзевського районного суду м.Запоріжжя проводились тактико-спеціальні навчання  спільно із працівниками суду та суб'єктами взаємодії, а саме: ГУНП в Запорізькій області, Національной гвардією України та ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

 Максим Соболь, заступник начальника Служби судової охорони Запорізької області розповів працівникам суду щодо взаємодії Служби судової охорони та працівників суду під час надзвичайної ситуації.

          Фахівці відділу забезпечення надзвичайних ситуацій ЗМУ ГУДСНС України в Запорізькій області, оперативно-кординаціцного центру ГУДСНС України в Запорізькій області розповіли, як діяти під час надзвичайної ситуації на об'єкті охорони та про порядок надання першої медичної допомоги поранененим.

Рз'яснено алгоритм дій працівників суду під час пожежі та розповіли, як користуватися вогнегасниками.

Крім того, продемонстровано вибухові пристрої, які  намагаються пронести до суду відвідувачі суду.

Під час навчання були розглянуті питання щодо спільних дій співробітників Служби судової охорони та державно-рятувальної частини ГУ ДСНС в Запорізькій області під час виникнення пожежі, загорання або задимлення у приміщенні на об'єкті охорони, проінструктовано працівників  апарату суду про їх дії під час надзвичайних ситуацій.

На прикінці зустрічі, учасники навчання привітали жінок Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя з наступаючим святом 8-го Березня!

 

 

Керівництво суду