flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома громадян та учасників судових процесів!

07 березня 2022, 12:00

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя продовжує здійснювати правосуддя, з урахуванням особливого режиму роботи, в межах своєї юрисдикції відповідно до Конституції України та діючого законодавства України.

Згідно наказу голови суду від 07.03.2022 року, починаючи з 7 березня 2022 року і до окремого розпорядження, в суді встановлено особливий режим роботи, а саме:

  • суд проводить розгляд невідкладних категорій справ (у тому числі дистанційно з використанням системи відеоконференцзв’язку);
  • судовий розгляд усіх інших категорій справ (цивільних, адміністративних, справ про адміністративні правопорушення, кримінальних справ (крімкримінальних справ, де особи утримуються під вартою та розгляду клопотань щодо строку дії запобіжного заходу) тимчасово знімається з розгляду.

Про наступну дату та час судового засідання учасники процесу будуть повідомлені у встановленому законом порядку.

Для забезпечення вашої безпеки, просимо вас звертатися до Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя з заявами або клопотаннями з процесуальних питань шляхом електронного листування за адресою:  inbox@og.zp.court.gov.ua або через систему Електронний суд.

Режим роботи суду може бути змінений з урахуванням об'єктивних обставин загострення збройної агресії (у тому числі ведення бойових дій) на адміністративно-територіальній одиниці місця розташування суду.

 

Наразі всі засоби зв'язку функціонують, усю додаткову інформацію ми оперативно повідомлятимемо у соціальній мережі Facebook на сторінці суду, а також на офіційній сторінці суду .