flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома громадян та учасників судових процесів!

10 жовтня 2022, 10:00

Згідно з  наказом  голови суду від 10.10.2022 тимчасово, з 10 по 14 жовтня 2022 року, в суді встановлено особливий режим роботи в умовах воєнного стану, відповідно до  якого забезпечене здійснення розгляду невідкладних справ, розгляду слідчими суддями  матеріалів  досудового розслідування. Тимчасово зупинено розгляд інших справ до усунення обставин, які зумовлюють загрозу життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів суду, працівників суду в умовах воєнної агресії проти України.

Інформація про дату та час наступних судових засідань розміщена на сайті суду.

Канцелярія суду  буде  здійснювати прийом вхідної кореспонденції у робочий день 10.10.2022 з 09:00 год. до 12:00 год. (у разі наявної можливості).

У період з 11 по 14 жовтня 2022 року прийом вхідної кореспонденції та видача документів  канцелярією суду здійснюватися не буде.

Для забезпечення вашої безпеки, просимо вас звертатися до Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя з заявами або клопотаннями з процесуальних питань шляхом електронного листування за адресою:  inbox@og.zp.court.gov.ua або через підсистему Електронний суд.

Режим роботи суду може бути змінений з урахуванням об'єктивних обставин загострення збройної агресії (у тому числі ведення бойових дій) на адміністративно-територіальній одиниці місця розташування суду.

 

Наразі всі засоби зв'язку функціонують, усю додаткову інформацію ми оперативно повідомлятимемо у соціальній мережі Facebook на сторінці суду, а також на офіційній веб сторінці суду.