flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомляє про те що ухвалено вирок в кримінальному провадженні стосовно Окуневіч Олександри Юріївни

27 червня 2024, 14:45
27 червня 2024 року Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя ухвалив вирок в кримінальному провадженні стосовно Окуневіч Олександри Юріївни, 29.09.1990 року народження, громадянки України, уродженки м. Щастя, Жовтневого району Луганської області, яка перебувала на посаді поліцейського сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, проживає за адресою: Запорізька область, Василівський район, м. Кам’янка-Дніпровська, вул. Таврійська, 27/3, засудженої вироком Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 31.01.2024 р. за ч. 7 ст. 111-1 КК України.
Резолютивна частина вироку:
Окуневіч Олександру Юріївну, 29.09.1990 року народження, визнати винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України та призначити їй покарання за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України у виді позбавлення волі на строк 15 (п’ятнадцять) років з конфіскацією майна, яке належить їй на праві приватної власності. 
На підставі ч. 4 ст. 70 КК України за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом поглинення менш суворого покарання, призначеного за попереднім вироком Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя від 31.01.2024, більш суворим покаранням, призначеним за даним вироком, приєднавши додаткові покарання, передбачені санкціями ч. 2 ст. 111 та ч. 7 ст. 111-1 КК України у випадку та порядку, передбачених цих Кодексом, і остаточно Окуневіч Олександрі Юріївні, 29.09.1990  року народження, призначити покарання у виді позбавлення волі на строк 15 (п’ятнадцять) років, з конфіскацією майна, яке належить їй на праві приватної власності та  з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування, державних та комунальних підприємствах, установах, та організаціях, що надають публічні послуги на строк 15 (п’ятнадцять) років.
На підставі ст. 54 КК України позбавити Окуневіч Олександру Юріївну, 29.09.1990  року народження, спеціального звання - «сержант поліції».
Строк відбуття покарання Окуневіч Олександрі Юріївні, 29.09.1990 року народження, рахувати з моменту приведення вироку до виконання, тобто з моменту фактичного її затримання.
Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.
У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.
Вирок може бути оскаржено до Запорізького апеляційного суду через Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя протягом тридцяти днів з моменту його проголошення.
Копію вироку негайно після його проголошення вручити прокурору та захиснику.
Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку суду.
Інформацію про ухвалений вирок, опублікувати у засобах масової інформації загальнодержавної сфери розповсюдження та на офіційному веб-сайті суду.
 
З повним текстом вироку засуджена може ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень на офіційному веб-порталі судової влади за ЄУН 335/4664/23