flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про ухвалення 12.09.2024 вироку в кримінальному провадженні № 335/1558/23, 1-кп/335/281/2024 за обвинуваченням Гурської Ніни Миколаївни

13 вересня 2024, 11:26

Визнати Гурську Ніну Миколаївну, 15.02.1962 року народження, винуватою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.111-1 КК України і призначити їй покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах влади, місцевого самоврядування, а також займатися будь-якою діяльністю, пов’язаною з освітнім процесом строком на п'ятнадцять років.
Строк відбуття покарання обвинуваченій Гурській Ніні Миколаївні рахувати з моменту приведення вироку до виконання, тобто з моменту фактичного її затримання.
Строк додаткового покарання у виді позбавлення Гурської Ніни Миколаївни права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах влади, місцевого самоврядування, а також займатися будь-якою діяльністю, пов’язаною з освітнім процесом, обчислювати з моменту відбуття основного покарання.
Вирок може бути оскаржений до Запорізького апеляційного суду через Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя протягом тридцяти днів з дня його проголошення, а засудженим в той же термін, з дня вручення його копії судового рішення.
Копії вироку негайно після його проголошення надати прокурору та обвинуваченому.
Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку суду.
Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо її не подано. У разі її подання, вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.