flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжні заходи двом особам, підозрюваним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 149 КК України («Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини»)

03 серпня 2017, 13:30

2 серпня 2017 року Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя розглянув клопотання старшого слідчого в ОВС СУ Головного управління Національної поліції в Запорізькій області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно осіб, підозрюваних у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 КК України («Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини»).

Заслухавши думки учасників процесу, суд задовольнив клопотання слідчого, застосувавши до двох осіб запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, встановивши відповідно до вимог ч. 3 ст. 183 КПУ України заставу у розмірі 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб у сумі 128 000 грн окремо для кожної з двох осіб.

Про обставини інциденту, в результаті якого двом особам оголошено про підозру, раніше повідомляли  місцеві та загальнонаціональні ЗМІ.