flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього міського голови відкладене до 16 квітня 2020 р.

09 квітня 2020, 11:19

 

 09 квітня 2020 р. Орджонікідзевським районним судом м. Запоріжжя було заплановано продовження судового розгляду кримінального провадження відносно громадянина С., обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (хуліганство, зловживання владою або службовим становищем, що спричинили тяжкі наслідки).

Так, в судовому засіданні планувалось продовжити судовий розгляд допитом свідків сторони обвинувачення. Однак, прокурор заявив клопотання про відкладення розгляду справи. Наступне судове засідання відбудеться 16 квітня 2020 р. о 09:00 год.

 

Довідково:

Судовий розгляд цього провадження розпочався з 14 червня 2018 р. Однак, деякі ЗМІ поширили новину про перебування в суді кримінального провадження відносно колишнього міського голови більше 6 років, що не відповідає дійсності.

Суд вкотре просить ЗМІ не поширювати не перевірену та не достовірну інформацію, яка вводить в оману громадськість, та закликає представників ЗМІ більш виважено ставитися до власних публікацій. В подальшому, під час виникнення питань у будь-якій справі, що знаходиться в провадженні суду, просимо звертатися безпосередньо до прес-служби суду для уточнення необхідної інформації з метою уникнення поширення недостовірних чи неповних фактів.